Silent Concert 123 Piano Ghent

Home/Silent Concert, Silent Events, Silentsystem/Silent Concert 123 Piano Ghent
Loading Events

Silent Concert 123 Piano Ghent

Beschrijving

123-Piano zal naar goede gewoonte zijn nieuwe editie feestelijk inzetten met een muzikale tocht langs alle piano’s. Deze tocht zal na een geslaagde editie van vorig jaar uitmonden in een prachtig ‘Silent Concert’.

Op het programma, niemand minder dan Poltrock!

Stel je voor, het is 10u ‘s avonds , de straten van gent beginnen gezellig leeg te lopen. De ondergaande zon kleurt de Gentse hemel donkerblauw. De stad wordt stil en de nacht gaat stillaan in. Onder de stadshal staat een prachtige vleugelpiano die het middelpunt zal zijn voor een nachtelijk “silent” concert. Dankzij de geavanceerde technologie van Yamaha kunnen we jullie onderdompelen in een wereld van betoverende piano muziek. U ontvangt een draadloze hoofdtelefoon en wij zorgen voor de rest. Zoek een plekje in en rond de stadshal en geniet … in alle stilte. Het team van 123-Piano , Quatre Mains Klaviercentrum en Yamaha zullen u een onvergetelijke zomerse nacht bezorgen en pssssssst, vertel het verder … maar niet te luid … schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Tot dan (16 augustus van 22u tot 23u, Stadshal Gent)

[av_button label=’TICKET’ link=’manually,https://www.eventbrite.be/e/silent-concert-123-piano-tickets-66569429957?fbclid=IwAR0qAG-3rR2lEPS__RY3a9OSYJW-8P-Hti1Ca2ZC3Z2MKZTG8Nrh6LHZlqA’ link_target=” size=’x-large’ position=’left’ label_display=” icon_select=’yes’ icon=’ue8cb’ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#51d6ff’ custom_font=’#ffffff’ av_uid=” admin_preview_bg=”]